-= Меню =-

Книжкова виставка до Дня Незалежності «Це моя Україна – це моя Батьківщина»

«Тобі, Україно моя, і перший мій подих, і подих останній тобі.»

                                                                                                    В. Еллан

З нагоди Дня Незалежності України бібліотека Уманського національного університету садівництва запрошує всіх читачів на особливу книжкову виставку «Це моя Україна – це моя Батьківщина». Тематична експозиція, що розміщена на галузевому абонементі №1, пропонує заглибитися в історію, природні багатства та духовність нашої НЕЗАЛЕЖНОЇ України.

Виставка представляє широкий спектр матеріалів, які допоможуть краще зрозуміти і відчути багатогранність України. Від традиційних народних ремесел до сучасної літератури, від краси природи до історичних пам'яток – усе це можна знайти на сторінках представлених друкованих джерел.

Велике значення експозиції полягає у підкресленні національного єднання та почуття гордості за нашу країну. Це також можливість для нас підтримати і вшанувати наших захисників, які оберігають нашу Батьківщину на фронті.

Книжкова виставка триває до кінця серпня та допоможе всім відвідувачам зануритися в неповторний дух України, відчути гордість за нашу країну.

Запрошуємо всіх бажаючих завітати на галузевий абонемент №1 і долучитися до святкування Дня Незалежності разом з нами. Зануримося в чарівний світ України, де кожен знайде щось особливе і відкриє для себе нові горизонти.

УКРАЇНА БУЛА, Є І БУДЕ НЕЗАЛЕЖНОЮ!

Оксана Борейчук, бібліотекар I категорії

Останні новини Наукової бібліотеки


  • 17.05.2024 Українська вишивка – символ єдності та національної гордості